Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g ripe tomatoes, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tbsp dried mixed herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g eggplant, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 452.9 kJ / 107.8 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 5.7 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 567.3 mg
Alternativní recepty
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Lentil hotpot
12h 45min
Chicken cacciatore
50 min
Minestrone
40 Min
Ratatouille
40 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Tomato and lentil dahl
35 min
Zucchini soup
25 Min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min