
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 bucăți piept de pui, cu sau fără piele (180-200 g fiecare, 2-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
nebo 1 linguriță rasă vitamina C
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 280 kcal / 1171 kJ
- Protein
- 64 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Sodík
- 181 mg
Alternativní recepty
Somon teriyaki sous-vide
Žádné hodnocení
Băutură răcoritoare cu struguri și mirodenii
Žádné hodnocení
Mușchi de vită cu unt Café de Paris
Žádné hodnocení
Sparanghel cu lămâi și capere
25min
Sos thai dulce cu chilli
Žádné hodnocení
Antricot de vită sous-vide
2hod. 45min
Piept de vită sous-vide
Žádné hodnocení
Piept de rață sous-vide
Žádné hodnocení
Cotlet de porc sous-vide
2hod.
Pește gras sous-vide
1hod. 5min
Pește slab sous-vide
Žádné hodnocení
Spată de miel la cuptor, cu fenicul și sos dulce-acrișor
5hod. 15min