Piept de pui sous-vide

Piept de pui sous-vide

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 55min.
2 porții

Suroviny

  • piept de pui, cu sau fără piele (180-200 g fiecare, 2-3 cm grosime)
    4 bucăți
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1200 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porție

Sodík 181 mg
Protein 64 g
Kalorie 1171 kJ / 280 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...