Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 bucăți piept de pui, cu sau fără piele (180-200 g fiecare, 2-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
nebo 1 linguriță rasă vitamina C
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 64 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 181 mg
Alternativní recepty
Sos bearnez
15min
Pește gras sous-vide
1h 5min
Cotlet de porc sous-vide
2h
Ceai cu gheață cu sirop de miere și mentă și cuburi de gheață cu fructe
Žádné hodnocení
Brunch spaniol
Žádné hodnocení
Mini taco cu crevete și varză de frunze
Žádné hodnocení
Piept de rață sous-vide
Žádné hodnocení
Plăcintă împletită cu carne de porc
40min
Supă miso, Fructe de mare cu sake și orez
1h 5min
Tocană de ciuperci și cârnați, cu arpacaș
55min
Scoici prăjite cu piure de cartofi dulci
30min
Iaurt simplu, la Varoma
12 godz.