![Piept de pui sous-vide Piept de pui sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8ad5c90d-1cbc-41d7-83b6-2231dc59e0b3/Derivates/084f75d3-7e7b-4993-a09c-885a9c916520.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 bucăți piept de pui, cu sau fără piele (180-200 g fiecare, 2-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
nebo 1 linguriță rasă vitamina C
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 64 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 181 mg
Alternativní recepty
Salată caldă de pui și cartofi
55 Min
Mușchi de miel cu sos de piper roșu
Žádné hodnocení
Pește slab sous-vide
Žádné hodnocení
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 menit
File de somon cu hrișcă și sparanghel
40min
Omletă spaniolă cu ardei roșu și tapenada
55 Min
Vinete sotate (400 g)
Žádné hodnocení
Vinete sotate (200 g)
30min
Mei cu pudră de curry și pui
35min
Iaurt simplu, la Varoma
12j
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 menit
Ouă fierte
20min