![Piept de vită sous-vide Piept de vită sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f4af8cbf-ef5a-4922-8abe-672d79b1a09f/Derivates/2f015943-2656-4149-938e-7d859fffea2a.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 - 800 g piept de vită, tăiat în 2 bucăți (5-6 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
nebo 1 linguriță rasă vitamina C
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 79 mg
Alternativní recepty
Supă cremă de roșii
25min
Tartă normandă cu mere
1 godz. 25 min
Iaurt simplu
14 Std.
Tartar de ton cu cremă de avocado
20min
Pulpe de pui sous-vide
1h 35min
Turtă dulce de Crăciun (Polonia)
1 godz. 25 min
Cremă de brânză cu caviar și salată
Brak ocen
Cotlet de porc sous-vide
2h
Supă de ceapă
1h
Sparanghel sous-vide cu ouă poșate
Brak ocen
Clătite cu două feluri de umplutură
40min
Medalion de porc cu bastonașe de gulie și sos de ardei
1h 30min