Piept de vită sous-vide

Piept de vită sous-vide

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 12hod. 25min.
4 porții

Suroviny

  • piept de vită tăiat în 2 bucăți (5-6 cm grosime)
    600 - 800 g
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1400 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porție

Sodík 79 mg
Protein 30 g
Kalorie 1916 kJ / 458 kcal
Tuk 38 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 17 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...