Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 15 g de gingembre en poudre
- 1 piment rouge (volitelně)
- 6 c. à soupe d'huile neutre
- 600 g de viande d'agneau, coupée en dés
-
200
g de petits pois frais
nebo 200 g de petits pois surgelés - 2 c. à café de graines de cumin
- 2 c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre 5 baies
- 200 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 tomates, coupées en petits dés
- 3 - 4 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3230 kJ / 779 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 67 g
Alternativní recepty
Paupiettes de veau aux olives
50min
Poulet basquaise
50min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55min
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
1 godz. 5 min
Sauté de veau Marengo
55min
Curry de poulet du Mozambique
45 Min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50min
Bœuf carottes vietnamien
1h 20min
Pot-au-feu
1h 40min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Couscous d'agneau et légumes
1ωρ. 10 λεπτ.