Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 4 pommes, épépinées et coupées en huit
- 250 g de céleri-rave, détaillé en cubes
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 458 kJ / 108 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 6.3 g
Alternativní recepty
Purée de topinambour au chocolat blanc
40min
Velouté de panais et pomme au curry
35min
Mousseline de céleri-rave
45min
Purée aux trois racines
45min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13 Std.
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45min
Purée de céleri
25min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Purée panais potiron
45min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min