Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de petits pois frais, avec les cosses
- 80 g d'oignon blanc, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 4 brins de menthe fraîche, équeutés
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 580 kJ / 139 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 min
Velouté de petits pois et feta
35 min
Velouté de lentilles vertes à la feta
35 min
Soupe de petits pois à la menthe
25 min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 min
Crème de petits pois
40 min
Soupe de courgette et menthe
35 min
Velouté de courgette et roquette
35 min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35 min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25 min
Velouté de carottes à la coriandre
35 min