Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de petits pois frais, avec les cosses
- 80 g d'oignon blanc, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 4 brins de menthe fraîche, équeutés
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 580 kJ / 139 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de petits pois, épinards et amandes
30 min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 min
Velouté de petits pois et feta
35min
Velouté de courgette et roquette
35min
Velouté glacé aux petits pois
40min
Soupe de courgette et menthe
35min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min
Soupe de petits pois à la menthe
25 min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25 min