Zařízení & příslušenství
豉油鸡
Příprava 5min.
Celkový 45min.
5 人份
Suroviny
-
全鸡 (约1.3-1.5公斤),去爪和颈1 只
-
新鲜姜片6 片
-
青葱 只取白色部分6 小支
-
蒜瓣4 个
-
蜂蜜30 克
-
绍兴花雕酒30 克
-
黑酱油30 克
-
酱青30 克
-
麻油30 克
-
水150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
35 g
Kalorie
1640 kJ /
392 kcal
Tuk
23 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
鸡不择食
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní