Kalbspariser

Kalbspariser

3.9 9 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 14hod. 30min.
1 Stück

Suroviny

Vorbereitung (am Vortag)
  • Speck, roh, unbehandelt (grüner Speck)
    200 g
  • Kalbsfaschiertes
    300 g
Zubereitung
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    180 - 280 g
  • Wasser kalt
    1070 g
  • Gewürz Compound für Kalbspariser (siehe Tipp)
    1 Päckchen
  • Öl zum Einfetten
  • Wasser warm
    1000 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Sodík 5067 mg
Protein 134 g
Kalorie 6633 kJ / 1584 kcal
Tuk 115 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 30 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...