Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Speck, roh, unbehandelt (grüner Speck)
- 300 g Kalbsfaschiertes
Zubereitung
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Kalbspariser (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 6633 kJ / 1584 kcal
- Protein
- 134 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 115 g
- Nasycený tuk
- 30 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 5067 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zitronen-Ingwer-Gummis
25 Std. 20 Min
Lebkuchen-Marshmallows
2h 30 min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1h 30min
Pikantwurst
14 Std. 10 Min
Menü: Leichte Paprikacremesuppe, Hendlrouladen mit Gemüse und Petersilerdäpfeln
1h 15 min
Menü: Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenpudding mit Zitronensirup
2h 20min
Weiße Pariser Spitzen
12h
Menü: Rohkostsalat, Forelle mit Zitronenrisotto und Marmeladeküchlein
1h 15 min
Fisch- und Krevettenfond
20 min
Fleischpasteten
3h
Lachstatar mit Avocado und Ei
45min
Bukarest - Papanasi
45min