Galette beurrée dunkerquoise

Galette beurrée dunkerquoise

3.4 13 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod.
10 parts

Suroviny

La pâte
  • 65 g de lait
  • 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 250 g de farine de blé
  • 50 g de beurre pommade
  • 100 g d'œufs battus (2 œufs env. 90 g pour la pâte et 10 g pour la dorure)
  • 1 pincée de sel
La crème
  • 120 g de sucre en poudre
  • 100 g de blancs d'œufs
  • 250 g de beurre
  • 5 g de rhum blanc
  • sucre glace pour la finition

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 90.4 mg
Protein 6.6 g
Kalorie 1634.7 kJ / 392.8 kcal
Tuk 26.4 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 17.1 g
Sacharidy 31.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...