Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 65 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine de blé
- 50 g de beurre pommade
- 100 g d'œufs battus (2 œufs env. 90 g pour la pâte et 10 g pour la dorure)
- 1 pincée de sel
La crème
- 120 g de sucre en poudre
- 100 g de blancs d'œufs
- 250 g de beurre
- 5 g de rhum blanc
- sucre glace, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1634.7 kJ / 392.8 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 26.4 g
- Nasycený tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 90.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flamiche aux chicons et maroilles
2 Std.
Moka
1h 15min
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
12h
Tarte à gros bords
1h 50min
Mousse au chocolat et petits chocolats au Baileys
Žádné hodnocení
Coulant aux chocolats noir et au lait, insert au chocolat blanc
2 Std. 45 Min
Dame blanche
12h
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Pastéis de nata à la cannelle
2 Std.
Tarte au libouli
2 Std. 45 Min
Welsh rarebit
30min
Galette pomme-speculoos
2h 30min