Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 65 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine de blé
- 50 g de beurre pommade
- 100 g d'œufs battus (2 œufs env. 90 g pour la pâte et 10 g pour la dorure)
- 1 pincée de sel
La crème
- 120 g de sucre en poudre
- 100 g de blancs d'œufs
- 250 g de beurre
- 5 g de rhum blanc
- sucre glace, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1634.7 kJ / 392.8 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 26.4 g
- Nasycený tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 90.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe à la tomate, tartines de fromage fondu
30min
Soupe de tomate aux vermicelles
30min
Guirlande givrée à la mirabelle
2h
Ficelles picardes
2h
Brioche Spirale
2 Std. 45 Min
Gâteau moelleux au caramel salé
1h 40min
Palets de dame
1h 30min
Welsh rarebit
30min
Le merveilleux
3h 40min
Moka
1h 15 min
Carbonade flamande
1h 45min
Tarte au libouli
2 Std. 45 Min