Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue
- 250 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 2 pincées de sel
La chantilly et le décor
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 20 g de sucre en poudre
- 2 sachets de sucre vanillé
- 200 g de chocolat noir, en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2389 kJ / 569 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 98 g
- Tuk
- 51 g
Alternativní recepty
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8 Std.
Opéra
24h
Napolitain
73 Std. 40 Min
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2 godz. 30 min
Macarons à la mangue sans sucre
2 godz. 30 min
Kremšnita (mille-feuille croate)
2 godz.
Paris-brest aux fraises
1h 45min
Eclair au chocolat
1 godz. 15 min
Layer cake façon tiramisu
1 godz. 15 min
Paris-brest
3 Std. 10 Min
Macarons au chocolat
24h
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 godz. 45 min