Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue
- 250 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 2 pincées de sel
La chantilly et le décor
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 20 g de sucre en poudre
- 2 sachets de sucre vanillé
- 200 g de chocolat noir, en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2389 kJ / 569 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 98 g
- Tuk
- 51 g
Alternativní recepty
Gâteau mousse au praliné
13 Std.
Merveilleux
3h
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8h
Paris-brest
3 Std. 10 Min
Vacherin à la pêche et au clou de girofle
5h 30min
Bûche glacée menthe-chocolat
17 Std.
Tarte tropézienne façon paris-brest
3h
Paris-brest en bouchée
2h 35min
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8h
Bûche glacée à la pistache, enrobage chocolat façon rocher
20h
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min