Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le croustillant cacahuète
- 30 g de chocolat blanc
- 50 g de beurre de cacahuète
- 30 g de crêpes dentelle, type Gavottes®
Le crémeux caramel
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 jaunes d'œufs
- 100 crème liquide 35% m.g.
- 125 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- 20 g de miel
- 2 g de fleur de sel
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
Le biscuit madeleine
- 80 g de beurre
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de miel
- 110 g de farine de blé
- 3 g de levure chimique
- 1 g de vanille en poudre
- 25 g de lait
La crème vanille
- 25 g de sucre en poudre
- 1 pincée de vanille en poudre
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2915.5 kJ / 697.3 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 62.3 g
- Tuk
- 45.8 g
- Nasycený tuk
- 26.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 297.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Préfou de la mer
2h
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12h
Café à la noisette
25 min
Paris-brest
3h 10min
Royal poire-chocolat
1 godz. 10 min
Succès praliné
1h 40min
L'escargot chou
1h 15min
Mille-feuille de crêpes dentelle, sauce au caramel
12h
Paris-Brest
3h
Crème anglaise
10min
Préfou au beurre aillé
3h
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min