Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 - 5 cuisses de canard confites
- 250 g de châtaignes cuites et pelées
- 1000 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 500 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2880.5 kJ / 687.8 kcal
- Protein
- 50.3 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 41.7 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 9.3 g
- Sodík
- 3762.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de potimarron au lard et aux châtaignes
35min
Purée panais potiron
45 min
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30 min
Gratin de courge et chorizo
1 godz. 15 min
Parmentier de veau au potimarron
1 godz. 10 min
Crumble de potiron et jambon
1 godz. 10 min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Cabillaud, purée de navet et panais, lard et beurre blanc à la badiane
1 godz.
Parmentier de canard, panais et carotte
1 godz. 10 min
Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin
1hod. 5min
Parmentier de canard à la patate douce
40 min
Magret de canard au miel, carottes et figues rôti, écrasé de pommes de terre à l'huile de truffe
1 godz.