Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 - 5 cuisses de canard confites
- 250 g de châtaignes cuites et pelées
- 1000 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 500 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2880.5 kJ / 687.8 kcal
- Protein
- 50.3 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 41.7 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 9.3 g
- Sodík
- 3762.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Purée butternut-noisettes
50min
Parmentier de dinde aux patates douces
1 godz. 30 min
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1 godz. 30 min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Gratin de courge et chorizo
1 Std. 15 Min
Crumble de poulet aux légumes d'automne
1 Std. 15 Min
Purée aux trois racines
45min
Purée panais potiron
45min
Parmentier de canard à la patate douce
40min
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10 min