Gratin de butternut et polenta au comté

Gratin de butternut et polenta au comté

2.9 64 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions

Suroviny

  • 700 g d'eau
  • 600 g de courge butternut en cubes
  • 500 g de boisson végétale à l'amande
  • 50 g de fécule de maïs
  • 2 - 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • 125 g de polenta
  • 1 c. à café de cannelle en poudre
  • 100 g de comté râpé
  • 1 noix de beurre
  • sel
  • poivre moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 12 g
Kalorie 1394 kJ / 379 kcal
Tuk 17 g
Sacharidy 31 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...