Gratin de crozets aux blettes et champignons

Gratin de crozets aux blettes et champignons

3.9 92 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 portions

Suroviny

  • 1500 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 450 g de côtes de blette
  • 500 g de champignons de Paris frais
  • 320 g de crozets
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 15 g de beurre
  • 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • huile neutre pour le plat
  • 50 g de fromage râpé
Crème de crozets aux blettes et champignons (3 petits pots 6-12 mois)
  • 120 g de lait entier

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1291.3 mg
Protein 50.5 g
Kalorie 5794.8 kJ / 1388.3 kcal
Tuk 28.5 g
Vláknina 15 g
Nasycený tuk 10.8 g
Sacharidy 229.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...