Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 450 g de côtes de blette
- 500 g de champignons de Paris frais
- 320 g de crozets
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g de beurre
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- huile neutre, pour le plat
- 50 g de fromage râpé
Crème de crozets aux blettes et champignons (3 petits pots 6-12 mois)
- 120 g de lait entier
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5794.8 kJ / 1388.3 kcal
- Protein
- 50.5 g
- Sacharidy
- 229.5 g
- Tuk
- 28.5 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 15 g
- Sodík
- 1291.3 mg
Alternativní recepty
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 Std. 20 Min
Gratin de blettes
1h
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1 godz. 30 min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 godz. 30 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Tourte aux blettes
13h
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1u. 5min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 Std. 50 Min
Chou frisé à l'italienne
1h 50min
Quenelles de blettes au four
1u. 5min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Tarte au navet et au cantal
1 godz. 30 min