
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g aubergine cut in pieces (2 cm)
- 1 tsp sesame oil
- 3 - 4 Tbsp white miso paste to taste
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice freshly squeezed (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder - 4 - 5 spring onions thinly sliced (2 mm), for garnishing
- toasted sesame seeds for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 137 kcal / 575 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 7 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Sodík
- 2868 mg
Alternativní recepty
Watercress Soup
25min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble (TM6)
55min
Beetroot Carpaccio (TM6)
20min
Easy and Quick Vegetable Pickles
Žádné hodnocení
Whole Apple Jam
4hod.
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35min
Sweet and Sour Peppers
40min
Celery and Cashew Nuts
20min
Mushroom Broth
30min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1hod. 15min