Zařízení & příslušenství
Sous-vide Miso Aubergine
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 portions
Suroviny
-
aubergine cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame oil1 tsp
-
white miso paste to taste3 - 4 Tbsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
caster sugar2 tsp
-
salt2 tsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
spring onions thinly sliced (2 mm), for garnishing4 - 5
-
toasted sesame seeds for garnishing
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2868 mg
Protein
5 g
Kalorie
575 kJ /
137 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 Min
Watercress Soup
25 Min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 Std. 30 Min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 Min
Minced Raw Meat
35 Min
Lemon and Rosemary Infused Oil
15 Min
Watercress and Oat Soup
35 Min
Mushroom Wellingtons
2 Std. 30 Min
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
2 Std. 55 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Rye and Walnut Bread
1 Std. 25 Min
Walnut Bread
2 Std. 45 Min