Sous-vide Miso Aubergine

Sous-vide Miso Aubergine

3.0 6 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 portions

Suroviny

  • aubergine cut in pieces (2 cm)
    300 g
  • sesame oil
    1 tsp
  • white miso paste to taste
    3 - 4 Tbsp
  • rice wine vinegar
    2 tsp
  • caster sugar
    2 tsp
  • salt
    2 tsp
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1400 g
  • lemon juice freshly squeezed (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • spring onions thinly sliced (2 mm), for garnishing
    4 - 5
  • toasted sesame seeds for garnishing

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 2868 mg
Protein 5 g
Kalorie 575 kJ / 137 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 7 g
Nasycený tuk 0.6 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...