Sous-vide Miso Aubergine

Sous-vide Miso Aubergine

2.6 5 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 40min
2 portions

Suroviny

  • aubergine cut in pieces (2 cm)
    300 g
  • sesame oil
    1 tsp
  • white miso paste to taste
    3 - 4 Tbsp
  • rice wine vinegar
    2 tsp
  • caster sugar
    2 tsp
  • salt
    2 tsp
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1400 g
  • lemon juice freshly squeezed (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • spring onions thinly sliced (2 mm), for garnishing
    4 - 5
  • toasted sesame seeds for garnishing

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 137 kcal / 575 kJ
Protein 5 g
Tuk 4 g
Sacharidy 23 g
Vláknina 7 g
Nasycený tuk 0.6 g
Sodík 2868 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...