Zařízení & příslušenství
Sous-vide Miso Aubergine
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 portions
Suroviny
-
aubergine cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame oil1 tsp
-
white miso paste to taste3 - 4 Tbsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
caster sugar2 tsp
-
salt2 tsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
spring onions thinly sliced (2 mm), for garnishing4 - 5
-
toasted sesame seeds for garnishing
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2868 mg
Protein
5 g
Kalorie
575 kJ /
137 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 Min
No Added Sugar Fig Jam
20 Min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10 Std. 30 Min
Leftover Vegetable Stock
50 Min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1 Std. 15 Min
Asparagus with Romesco Sauce
30 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Mayonnaise
5 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 Std. 20 Min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 Min
Onion Soup
1 Std.