Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 1 tsp sesame oil
- 3 - 4 Tbsp white miso paste, to taste
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder - 4 - 5 spring onions, thinly sliced (2 mm), for garnishing
- toasted sesame seeds, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 575 kJ / 137 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 2868 mg
Alternativní recepty
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Cashew Milk (Metric)
5 min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35 min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
Žádné hodnocení
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Sicilian Prawn Salad
40 min