
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
BBQ Sauce
- 50 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 50 g miso paste
-
20
g Korean chilli paste (gochujang)
nebo 20 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g toasted sesame oil
Sous-vide Pork Loin
- 50 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
50
g Korean chilli paste (gochujang)
nebo 50 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g soy sauce
- 10 g toasted sesame oil
- 800 g pork tenderloin, cut in 2 pieces (approx. 10-12 cm long each)
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder - 2 Tbsp sunflower oil
- 4 spring onions, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 1 tsp toasted sesame seeds
Finalisation
- 2 tsp toasted sesame seeds
- 1 butter lettuce, washed, separated into individual whole leaves
- 5 garlic cloves, thinly sliced (1-2 mm)
- 5 fresh red chillies, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2101 kJ / 502 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1385 mg
Alternativní recepty
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1hod. 35min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2hod. 50min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2hod. 15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2hod. 55min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4hod. 50min
Sous-vide Steak
1hod. 30min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2hod. 5min
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2hod.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min