
Zařízení & příslušenství
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Příprava 10min
Celkový 30min
2 portions
Suroviny
-
watercress washed and dried, plus extra for decoration30 - 40 g
-
lemon juice5 - 10 g
-
fine salt2 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
water500 g
-
potatoes cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
green lettuce leaves10 - 12
-
sea bass without head and innards500 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
471 kcal /
1971 kJ
Protein
32.55 g
Tuk
20.8 g
Sacharidy
38.4 g
Vláknina
4.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Deliciously Light
10 recept
Mezinárodní
Mezinárodní