Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce

Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce

4.8 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 portions

Suroviny

  • watercress washed and dried, plus extra for decoration
    30 - 40 g
  • lemon juice
    5 - 10 g
  • fine salt
    2 tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • water
    500 g
  • potatoes cut into pieces (3-4 cm)
    500 g
  • green lettuce leaves
    10 - 12
  • sea bass without head and innards
    500 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 32.55 g
Kalorie 1971 kJ / 471 kcal
Tuk 20.8 g
Vláknina 4.9 g
Sacharidy 38.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...