Zařízení & příslušenství
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 portions
Suroviny
-
watercress washed and dried, plus extra for decoration30 - 40 g
-
lemon juice5 - 10 g
-
fine salt2 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
water500 g
-
potatoes cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
green lettuce leaves10 - 12
-
sea bass without head and innards500 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
32.55 g
Kalorie
1971 kJ /
471 kcal
Tuk
20.8 g
Vláknina
4.9 g
Sacharidy
38.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Deliciously Light
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Eggplant Stacks
1hod. 35min.
Chicken galantine with dill yoghurt
3hod. 25min.
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
1hod.
Black Ravioli with Sea Bass
1hod. 45min.
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1hod.
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45min.
Lotus Leaf Glutinous Rice
1hod. 35min.
Sicilian Prawn Salad
40min.
Courgette and cod lasagne
1hod.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min.
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min.
Fish Stew
45min.