Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
TM31 TM5 TM6

Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce

4.8 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 30 - 40 g watercress, washed and dried, plus extra for decoration
  • 5 - 10 g lemon juice
  • 2 tsp fine salt
  • 1 tsp ground white pepper
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 500 g water
  • 500 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
  • 10 - 12 green lettuce leaves
  • 500 g sea bass, without head and innards

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1971 kJ / 471 kcal
Protein
32.55 g
Sacharidy
38.4 g
Tuk
20.8 g
Vláknina
4.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty