Kompatibilní verze
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g watercress, washed and dried, plus extra for decoration
- 5 - 10 g lemon juice
- 2 tsp fine salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
- 10 - 12 green lettuce leaves
- 500 g sea bass, without head and innards
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 32.55 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bulghur and lentil soup
1 godz.
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Salmon kabsa
35min
Red lentil soup with cumin
55 min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 godz. 35 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1h 50min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.