Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crocanti de frutos secos
- 30 g de avellanas tostadas
- 30 g de nueces en mitades
- 30 g de almendras tostadas sin sal
- 30 g de pistachos (sin piel y sin sal)
- 250 g de azúcar
- 1070 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla
- 50 g de vinagre
Relleno de chocolate
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de mantequilla en trozos
Hojaldre
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 275 g)
- 2 cucharada de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 4 raciones
- Kalorie
- 22705 kJ / 5431.8 kcal
- Protein
- 52.3 g
- Sacharidy
- 465 g
- Tuk
- 373.6 g
- Nasycený tuk
- 173.7 g
- Vláknina
- 38.1 g
- Sodík
- 1273 mg
Alternativní recepty
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Tarta rayada
3h
Tarta Papá Noel
4h
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6h 30 min
Tarta crujiente de trufa y praliné de avellanas
14h
Bombas crujientes de crema
5h 30min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Brazo de gitano
3h
Brazo gitano de café
1 Std. 30 Min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 Std. 35 Min
Tarta San Marcos
4h
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min