
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crocanti de frutos secos
- 30 g de avellanas tostadas
- 30 g de nueces en mitades
- 30 g de almendras tostadas sin sal
- 30 g de pistachos (sin piel y sin sal)
- 250 g de azúcar
- 1070 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla
- 50 g de vinagre
Relleno de chocolate
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de mantequilla en trozos
Hojaldre
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 275 g)
- 2 cucharada de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 4 raciones
- Kalorie
- 5431.8 kcal / 22705 kJ
- Protein
- 52.3 g
- Tuk
- 373.6 g
- Sacharidy
- 465 g
- Vláknina
- 38.1 g
- Nasycený tuk
- 173.7 g
- Sodík
- 1273 mg
Alternativní recepty
Piononos (Andalucía)
13hod. 20min
Milhojas con crema de vainilla
5hod.
Crema pastelera
10min
Crema pastelera (Espesar)
15min
Nata montada
10min
Fantasmas de merengue
4hod.
Berlinesas rellenas de crema
4hod. 20min
Tarta San Marcos
4hod.
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25hod. 40min
Minitartas San Marcos con trufa
3hod.
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2hod. 35min
Tarta de crema pastelera y fresas
2hod. 15min