Zařízení & příslušenství
肉鬆
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
350 克
Suroviny
-
薑 切塊(約3公分)20 克
-
蔥 切段(約3公分)20 克
-
油10 克
-
豬里肌肉 去筋膜,切塊(約3公分)600 克
-
醬油85 克
-
糖15 克
-
米酒35 克
-
水150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 克
Sodík
1426.8 mg
Protein
37.7 g
Kalorie
1172.5 kJ /
280.2 kcal
Tuk
9.1 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
2.3 g
Sacharidy
7.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
早安!美善品
60 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan