肉鬆

肉鬆

3.4 31 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
350 克

Suroviny

  • 切塊(約3公分)
    20 克
  • 切段(約3公分)
    20 克
  • 10 克
  • 豬里肌肉 去筋膜,切塊(約3公分)
    600 克
  • 醬油
    85 克
  • 15 克
  • 米酒
    35 克
  • 150 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 克

Sodík 1426.8 mg
Protein 37.7 g
Kalorie 1172.5 kJ / 280.2 kcal
Tuk 9.1 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 2.3 g
Sacharidy 7.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...