Sardine Empanada

Sardine Empanada

4.5 8 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
12 portions

Suroviny

Shortcrust Pastry
  • plain flour
    400 g
  • unsalted butter cold, diced
    180 g
  • water ice cold
    70 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • baking powder
    1 tsp
Filling
  • garlic cloves
    2
  • red pepper cut in pieces
    1
  • yellow pepper cut in pieces
    1
  • red onions quartered
    500 g
  • olive oil
    50 g
  • saffron threads
    1 pinch
  • fine sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
Assembly
  • fresh whole sardines, gutted filleted (depending on size, approx. 300 g)
    5 - 8
    300 g tinned sardines, in oil, drained
  • medium egg beaten
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 320 mg
Protein 11 g
Kalorie 1473 kJ / 353 kcal
Tuk 21 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 30 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...