Sardine Empanada
TM6 TM5

Sardine Empanada

4.7 (6 hodnocení)

Suroviny

Shortcrust Pastry

  • 400 g plain flour
  • 180 g unsalted butter, cold, diced
  • 70 g water, ice cold
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp baking powder

Filling

  • 2 garlic cloves
  • 1 red pepper, cut in pieces
  • 1 yellow pepper, cut in pieces
  • 500 g red onions, quartered
  • 50 g olive oil
  • 1 pinch saffron threads
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Assembly

  • 5 - 8 fresh whole sardines, gutted, filleted (depending on size, approx. 300 g)
    nebo 300 g tinned sardines, in oil, drained
  • 1 medium egg, beaten

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1473 kJ / 353 kcal
Protein
11 g
Sacharidy
30 g
Tuk
21 g
Nasycený tuk
10 g
Sodík
320 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty