Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Shortcrust Pastry
- 400 g plain flour
- 180 g unsalted butter, cold, diced
- 70 g water, ice cold
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp baking powder
Filling
- 2 garlic cloves
- 1 red pepper, cut in pieces
- 1 yellow pepper, cut in pieces
- 500 g red onions, quartered
- 50 g olive oil
- 1 pinch saffron threads
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
-
5 - 8
fresh whole sardines, gutted, filleted (depending on size, approx. 300 g)
nebo 300 g tinned sardines, in oil, drained - 1 medium egg, beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1473 kJ / 353 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 320 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Žádné hodnocení
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1sa 40 dk
Char Siu Pastries
6h 10 min
Greek Easter Bread (Tsoureki)
2 Std. 20 Min
Brioche
5h
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Raspberry Dacquoise
2sa
Mini Cheesecakes with Mango Purée
3 Std.
Steamed Lemon Cake
2 Std. 20 Min
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30min
Lemon Drizzle Madeleines
4h 45 min