Zařízení & příslušenství
Sardine Empanada
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
12 portions
Suroviny
Shortcrust Pastry
-
plain flour400 g
-
unsalted butter cold, diced180 g
-
water ice cold70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
Filling
-
garlic cloves2
-
red pepper cut in pieces1
-
yellow pepper cut in pieces1
-
red onions quartered500 g
-
olive oil50 g
-
saffron threads1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
300 g tinned sardines, in oil, drainedfresh whole sardines, gutted filleted (depending on size, approx. 300 g)5 - 8
-
medium egg beaten1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
320 mg
Protein
11 g
Kalorie
1473 kJ /
353 kcal
Tuk
21 g
Nasycený tuk
10 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Savoury
58 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min.
Ginger and Pear Pie
40min.
Ginger and Pear Pie (TM5)
Žádné hodnocení
Thai Green Curry Paste
10min.
Steamed Whole Fish
45min.
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1hod. 15min.
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Žádné hodnocení
Kashmiri Rice
30min.
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1hod.
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30min.
Thai Style Fried Mee Hoon
30min.
Cardamom Bread and Butter Pudding
1hod.