
Zařízení & příslušenství
Sardine Empanada
Příprava 30min
Celkový 1hod. 40min
12 portions
Suroviny
Shortcrust Pastry
-
plain flour400 g
-
unsalted butter cold, diced180 g
-
water ice cold70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
Filling
-
garlic cloves2
-
red pepper cut in pieces1
-
yellow pepper cut in pieces1
-
red onions quartered500 g
-
olive oil50 g
-
saffron threads1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
fresh whole sardines, gutted filleted (depending on size, approx. 300 g)5 - 8
-
medium egg beaten1
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
353 kcal /
1473 kJ
Protein
11 g
Tuk
21 g
Sacharidy
30 g
Nasycený tuk
10 g
Sodík
320 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Savoury
58 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko