Zařízení & příslušenství
Sardine Empanada
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
12 portions
Suroviny
Shortcrust Pastry
-
plain flour400 g
-
unsalted butter cold, diced180 g
-
water ice cold70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
Filling
-
garlic cloves2
-
red pepper cut in pieces1
-
yellow pepper cut in pieces1
-
red onions quartered500 g
-
olive oil50 g
-
saffron threads1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
300 g tinned sardines, in oil, drainedfresh whole sardines, gutted filleted (depending on size, approx. 300 g)5 - 8
-
medium egg beaten1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
320 mg
Protein
11 g
Kalorie
1473 kJ /
353 kcal
Tuk
21 g
Nasycený tuk
10 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Savoury
58 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Olive Bread Rolls
2h
Torta Caprese
55min
Char Siu Pastries
6h 10min
Mini Cheesecakes with Mango Purée
3h
Red Berry Cheesecakes in Jars
4h
Sardine and Pea Pilaf
40min
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1h
Turmeric and Onion Bread
2h 45min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3h 50min
Walnut Bread
2h 45min