Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Shortcrust Pastry
- 400 g plain flour
- 180 g unsalted butter, cold, diced
- 70 g water, ice cold
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp baking powder
Filling
- 2 garlic cloves
- 1 red pepper, cut in pieces
- 1 yellow pepper, cut in pieces
- 500 g red onions, quartered
- 50 g olive oil
- 1 pinch saffron threads
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
-
5 - 8
fresh whole sardines, gutted, filleted (depending on size, approx. 300 g)
nebo 300 g tinned sardines, in oil, drained - 1 medium egg, beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1473 kJ / 353 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 320 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Harissa
20min
Roasted Banana Affogato
10 Std. 55 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Coconut Pie
1 godz. 35 min
Almond Honey Semolina Cake
1h
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 Min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 Std. 15 Min
Bulgur and Salmon Rolls
1h 20min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 Std. 15 Min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 Min