
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Shortcrust Pastry
- 400 g plain flour
- 180 g unsalted butter cold, diced
- 70 g water ice cold
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp baking powder
Filling
- 2 garlic cloves
- 1 red pepper cut in pieces
- 1 yellow pepper cut in pieces
- 500 g red onions quartered
- 50 g olive oil
- 1 pinch saffron threads
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
-
5 - 8
fresh whole sardines, gutted filleted (depending on size, approx. 300 g)
nebo 300 g tinned sardines, in oil drained - 1 medium egg beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 353 kcal / 1473 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 30 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 320 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 Min
Cornbread
1 Std.
Sardine Sandwich Filling
5 Min
Browned Shallots (250 g)
25 Min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 Std. 15 Min
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
50 Min
Mushroom-filled Buns
1 Std. 20 Min
Stuffed Moroccan Breads
2 Std. 45 Min
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
8 Std. 30 Min
Potato Buns
3 Std.
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Potato Flatbreads
12 Std.