Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 2 œufs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 50 g de beurre, et un peu pour les moules
- 80 g de lait
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de gruyère, râpé
- 50 g de poivron, coupé en morceaux
- 100 g de blanc de poulet, détaillé en dés
- 50 g de tomates séchées
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1445 kJ / 343 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1 Std.
Minicakes chorizo-ciboulette
1 Std.
Minicakes chorizo-feta
35 min
Muffins tomate et mozzarella
30 min
Cake pesto et tomates séchées
40 min
Cake au thon
50 min
Muffins au crottin de Chavignol
1 Std.
Cake tendre mozza jambon
1 Std. 20 Min
Cake pesto-mozzarella
45 min
Cake chorizo-emmental sans œuf
1 Std.
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 min