Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'emmental, coupé en morceaux
- 30 g de beurre, et un peu pour le plat
- 30 g de farine
- 150 g de champignons de Paris frais, émincés en fines lamelles
- 250 g de lait
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 500 g de filets de poisson (merlu, lieu, sabre, églefin...)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1298 kJ / 309 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 16.3 g
Alternativní recepty
Lasagnes de poisson aux champignons
1 godz. 30 min
Gratin de merlu aux courgettes
45 min
Brandade de thon
1 godz.
Lasagne aux fruits de mer
1 godz.
Gratin de courgettes aux crevettes
55min
Boulettes de poisson aux champignons
40 min
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1 godz. 30 min
Tomates farcies au poisson
1 godz. 10 min
Filet de colin à la sauce tomate
35min
Marmites de la mer
45 min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1 godz. 30 min
Blanquette de cabillaud
55min