Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel
- 50 g d'eau
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 100 g d'œufs de lump rouges (en réserver un peu pour la décoration)
- ½ zeste de citron jaune, émincé finement
- 4 brins d'aneth frais, équeutés
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 238 kJ / 57.1 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 101.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine de poissons aux légumes
6 Std. 30 Min
Roulé à la tomate
2h
Tartelettes fines aux pommes et foie gras
1h 20 min
Bûche de la mer
13u.
Petits cakes à la tomate farcie
40 min
Avocat créole
25 min
Mini-éclairs aux chèvre, sardines et olives
1h 15 min
Pain de saumon
1h 20 min
Terrine de saumon aux épinards
2h
Minicannelés au chorizo
12h
Terrine de poisson
1h
Cannelés au jambon
13u.