Zařízení & příslušenství
義式杏仁餅
Příprava 20min.
Celkový 35min.
24 塊
Suroviny
-
油 少許,塗抹用
-
蛋白2 顆
-
蜂蜜2 茶匙
-
海鹽1 小撮
-
杏仁粉 (詳見要訣)180 克
-
細砂糖150 克
-
綜合果乾 (例如:杏乾,櫻桃乾,李子乾)100 克
-
綜合整粒堅果 (例如:開心果,杏仁,榛果)100 克
-
冰糖粉 適量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Sodík
24 mg
Protein
3 g
Kalorie
494 kJ /
118 kcal
Tuk
7 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
鈴聲響叮噹
20 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan