Zařízení & příslušenství
白斬雞腿
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
水1700 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 約450克3 隻
-
鹽2 茶匙
-
紹興酒1 大匙
-
香油1 茶匙
-
冰水
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
525.5 mg
Protein
16.3 g
Kalorie
1073.4 kJ /
256.8 kcal
Tuk
20.3 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
108.3 g
Sacharidy
0.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台味舒肥
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan