白斬雞腿

白斬雞腿

4.3 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 15min.
4 人份

Suroviny

  • 1700 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 約450克
    3 隻
  • 2 茶匙
  • 紹興酒
    1 大匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 冰水

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 525.5 mg
Protein 16.3 g
Kalorie 1073.4 kJ / 256.8 kcal
Tuk 20.3 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 108.3 g
Sacharidy 0.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...