Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1700 克 水
- 3 隻 帶皮帶骨雞腿肉 ,約450克
- 2 茶匙 鹽
- 1 大匙 紹興酒
- 1 茶匙 香油
- 冰水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1073.4 kJ / 256.8 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 108.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 525.5 mg