Zařízení & příslušenství
蓮藕海鮮餅
Příprava 20min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
蓮藕 洗淨去皮250 克
-
花枝 洗淨切塊100 克
-
蝦仁 洗淨切塊150 克
-
薑 切小塊5 克
-
蔥 切細蔥花2 - 3 支
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
七味粉½ 茶匙
-
鹽1 小撮
-
蓮藕粉1 大匙
-
麵粉 適量,沾粉用
-
油 適量,油煎用
-
番茄醬 適量,蘸醬用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
166.5 mg
Protein
9.7 g
Kalorie
327.5 kJ /
78.4 kcal
Tuk
0.3 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
137.3 g
Sacharidy
14.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
入秋養生
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan