蓮藕海鮮餅

蓮藕海鮮餅

5.0 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 蓮藕 洗淨去皮
    250 克
  • 花枝 洗淨切塊
    100 克
  • 蝦仁 洗淨切塊
    150 克
  • 切小塊
    5 克
  • 切細蔥花
    2 - 3 支
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 七味粉
    ½ 茶匙
  • 1 小撮
  • 蓮藕粉
    1 大匙
  • 麵粉 適量,沾粉用
  • 適量,油煎用
  • 番茄醬 適量,蘸醬用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 166.5 mg
Protein 9.7 g
Kalorie 327.5 kJ / 78.4 kcal
Tuk 0.3 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 137.3 g
Sacharidy 14.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...