Risotto au cabillaud et petits pois à la menthe

Risotto au cabillaud et petits pois à la menthe

2.7 32 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 2 - 3 branches de menthe fraîche effeuillées
  • le zeste d'un citron jaune
  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto type carnaroli ou arborio
  • 60 g de vin blanc
  • 750 g d'eau
  • 150 g de petits pois surgelés
  • 250 g de filet de cabillaud coupé en morceaux (3-4 cm)
  • 1 c. à café de sel
  • 40 g de beurre coupé en morceaux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 438 mg
Protein 19.8 g
Kalorie 2125 kJ / 507.8 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 6.8 g
Sacharidy 64.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...