Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 branches de menthe fraîche, effeuillées
- le zeste d'un citron jaune
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
- 60 g de vin blanc
- 750 g d'eau
- 150 g de petits pois surgelés
- 250 g de filet de cabillaud, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 1 c. à café de sel
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2125 kJ / 507.8 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 64.5 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 438 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Pesto de courgette, pâtes et poisson vapeur
35min
Poulet à la crème, champignons et purée pomme-panais
1h
Gratin de pommes de terre et panais
1 Std. 25 Min
One pot pasta au poulet, citron, basilic et ricotta
30min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25min
Poulet à la sauce tomate, purée pomme de terre et courgette
1h
Risotto aux moules et chorizo
50 min
Cake à la banane et au chocolat blanc
55 Min
Œufs brouillés au chèvre et pesto de menthe
30min
Cake jambon et boursin
50 min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min