Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 branches de menthe fraîche, effeuillées
- le zeste d'un citron jaune
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
- 60 g de vin blanc
- 750 g d'eau
- 150 g de petits pois surgelés
- 250 g de filet de cabillaud, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 1 c. à café de sel
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2125 kJ / 507.8 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 64.5 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 438 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35min
Cabillaud vapeur au paprika, quinoa et courgettes
30min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min
Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau
25min
Parmentier de lieu noir
1h 20min
Filet mignon et pommes de terre au thym
40 min
Blanquette de veau cuisson lente
2u. 10min
Saumon vapeur et purée de petits pois
30min
Sauté de porc à la moutarde et panais
50min
Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre
50min
Veau à la moutarde et ses petits légumes de printemps
1h 10min
Saumon mariné et purée de carotte
50min