Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 branches de menthe fraîche, effeuillées
- le zeste d'un citron jaune
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
- 60 g de vin blanc
- 750 g d'eau
- 150 g de petits pois surgelés
- 250 g de filet de cabillaud, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 1 c. à café de sel
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2125 kJ / 507.8 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 64.5 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 438 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Fondue de poireaux au chèvre
40min
Blanquette de veau
1h 15min
Couscous au saumon
55min
Risotto crevette-épinard
40min
Sauté de porc aux carottes et riz vapeur
1h
Poulet à la vanille
1 Std. 45 Min
Filet mignon de porc, pommes de terre, brocoli et sauce moutarde
1h 5min
Pavé de julienne à la citronnelle et purée au lait de coco
1 Std. 45 Min
Mousse au chocolat aux crêpes dentelle
4óra 20p
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1h