Kompatibilní verze
Champignons farcis au poulet, oignon et cerfeuil
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan
- 2 c. à soupe de chapelure
- 8 gros champignons de Paris à farcir
- 2 blancs de poulet, en morceaux (400 g environ)
- 4 tiges de cerfeuil frais, effeuillées
- 1 oignon, coupé en quatre
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1091 kJ / 260 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Pommes de terre farcies au fromage et jambon
1h
Keftas de bœuf, courgettes et sauce au poivron
1h
Œufs cocotte à la mimolette et aux champignons
35min
Fontainebleau aux pommes
2hod. 30min
Tomates farcies
1 godz. 10 min
Crème de fruits de mer et tagliatelle de légumes
1h
Crevettes à l’américaine, sauce tomate et cognac
45 Min
Roulés de dinde à la pancetta, épinards et sauce aux herbes
50 Min
Papillotes de poulet à la japonaise
35min
Mouclade charentaise
40min
Paupiette de la mer au vin blanc
45 Min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1 godz. 35 min