Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron vert, zeste et jus
- 400 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- 3 feuilles de basilic frais, hachées, et quelques feuilles pour le dressage
- 800 g de melon, frais ou surgelé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 475 kJ / 112 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 Min
Gaspacho de melon
10 Min
Soupe de melon au magret de canard
3h 15min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 Min
Velouté de concombre glacé
10 Min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 Min
Gaspacho
12h
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 Std. 30 Min