Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de petits pois frais, les cosses seulement
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1330.2 kJ / 318.2 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 31.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50 min
Pesto aux fanes de carotte
10 min
Velouté de cresson à l'ail
1h
Purée de céleri
25 Min
Vichyssoise au haddock
45 min
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35min
Soupe de blette
35min
Soupe de betterave et boulettes aux herbes
1h 10min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40min
Coulis de tomates
35min