Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de petits pois frais, les cosses seulement
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1330.2 kJ / 318.2 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 31.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Soupe de blette
35min
Pesto aux fanes de carotte
10 min
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45min
Soupe de griottes
25min
Gaspacho
12 Std.
Purée de céleri
25min
Céleri rémoulade
10 min
Velouté de topinambour
45min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40min
Velouté de cèpe et châtaigne
35min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min