Velouté aux cosses de petits pois

Velouté aux cosses de petits pois

4.1 55 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 300 g de petits pois frais les cosses seulement
  • 600 g d'eau
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 1.8 g
Kalorie 1330.2 kJ / 318.2 kcal
Tuk 31.2 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 7.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...