Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron jaune
- 2 melons
- 2 brins de basilic frais, effeuillés et réserver quelques feuilles pour la finition
- 20 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- du sel
- eau
- 12 tranches de magret de canard sans peau et séché
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 899 kJ / 216 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Soupe de melon au marsala
2h 10min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3 Std. 30 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Gaspacho de melon
10 Min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 Std. 30 Min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min