Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de huevas de pescado frescas (merluza, bacalao, pescadilla, etc.)
- 80 g de zanahorias en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 200 g de tomates maduros
- 100 g de aceite de oliva
- 8 dientes de ajo con piel
- 100 g de vino blanco
-
100
g de vinagre de sidra
nebo 100 g de vinagre de manzana - ½ cucharadita de sal
- 2 hojas de laurel secas
- 6 granos de pimienta negra
- 1 trozo de guindilla seca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 872 kJ / 208 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1409.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fiambre de bonito fresco con encurtidos
25h
Gazpachuelo
35 Min
Atún en manteca (Andalucía)
3 Std.
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96 Std. 20 Min
Dip de huevas de pescado (Taramasalata)
15 Min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15 Min
Mero en amarillo
45 Min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Tomate frito
25 Min
Salmorejo
10 Min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 Min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2 Std. 45 Min