Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de huevas de pescado frescas (merluza, bacalao, pescadilla, etc.)
- 80 g de zanahorias en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 200 g de tomates maduros
- 100 g de aceite de oliva
- 8 dientes de ajo con piel
- 100 g de vino blanco
-
100
g de vinagre de sidra
nebo 100 g de vinagre de manzana - ½ cucharadita de sal
- 2 hojas de laurel secas
- 6 granos de pimienta negra
- 1 trozo de guindilla seca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 872 kJ / 208 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1409.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Salmorejo
10 min
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
1h
Pisto
45 min
Champiñones o setas al ajillo
20 min
Mayonesa
5 Min
Salmorejo de grana y oro
45 min
Zanahorias baby aliñadas
20 min
Tomate frito
25 min
Setas de cardo con jamón
25 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min