Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de brandy
- 1 langosta (aprox. 600 g)
- 3 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 4 - 5 cucharadas de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 100 g de vino blanco seco
- 150 g de agua
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- 1 hoja de laurel fresca (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1436 kJ / 343 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 21.6 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 823.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carpaccio de pulpo a feira
3h 30min
Pulpo de montaña
2h 30min
Tayín de salmón con salsa ras el hanout
40 min
Bachour: Fondue tropical de maracuyá, chocolate y brioche
3h
Espaguetis con almejas, setas y alcachofas
50 min
Tartar dos salmones
20 min
Rape con salsa de carabineros
50 min
Lubina a la portuguesa con patatas al vapor y judías verdes
2h
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1h
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 min
Rape en salsa americana
1h
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1 godz. 10 min