Ensalada de bacalao con apio y tomates en vinagreta balsámica (Al vacío)

Ensalada de bacalao con apio y tomates en vinagreta balsámica (Al vacío)

3.5 2 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 15min
4 raciones

Suroviny

  • de aceite de oliva virgen extra
    80 g
  • de vinagre balsámico
    30 g
  • de hierbas secas variadas (albahaca, orégano, tomillo, romero, etc...)
    1 ½ cucharaditas
  • de zumo de limón
    35 g
  • de sal
    3 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • de agua
    1400 g
  • lomos de bacalao fresco sin piel (aprox. 200 g cada uno)
    4
  • de hojas verdes de ensalada
    100 g
  • de tomate maduro en gajos
    200 g
  • de apio en rebanadas
    1 tallo

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 360 kcal / 1508 kJ
Protein 37 g
Tuk 22 g
Sacharidy 4 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 3 g
Sodík 370 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...