Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 foglie di cavolo verza
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
-
300
g di funghi porcini freschi a dadini
nebo 300 g di funghi porcini surgelati a dadini - 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di prosciutto cotto a pezzi grossolani
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1 uovo
- 200 g di ricotta vaccina fresca
- 1 carota a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 cipolla a pezzi
- 150 g di acqua
- radice fresca di zenzero grattugiata, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 506 kJ / 121 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Funghi champignon ripieni
1 Std. 5 Min
Polpette di funghi
1 Std.
Uova al funghetto
40 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 Min
Frittata con cimette di cavolfiore e cozze
45 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Involtini di verza capunet agrodolci
35 Min
Carciofi romani gratinati
45 Min
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45 Min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 Std. 40 Min