Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 foglie di cavolo verza
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
-
300
g di funghi porcini freschi a dadini
nebo 300 g di funghi porcini surgelati a dadini - 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di prosciutto cotto a pezzi grossolani
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1 uovo
- 200 g di ricotta vaccina fresca
- 1 carota a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 cipolla a pezzi
- 150 g di acqua
- radice fresca di zenzero grattugiata, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 506 kJ / 121 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Cestini di patate e uova tartufati
1h
Bresaola con spinaci e bietoline
40min
Zuccottini di melanzane
45min
Carciofi romani gratinati
45min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30min
Insalata di riso con seppie e patate
45min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 Std. 40 Min
Petto di pollo con crema di zucchine
40min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min
Crêpes ai funghi
1 Std. 50 Min