Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di carota a pezzi (3 cm)
- 50 g di sedano a pezzi (3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 bacche di ginepro
- 250 g di anatra (il petto) a pezzi piccoli
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di aceto bianco
- 2 - 3 gocce di salsa Worcestershire
- 300 g di riso Carnaroli (cottura 15 min.)
-
600
g di brodo vegetale
nebo 600 g di acqua + 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 100 g di lamponi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1303 kJ / 311 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 43.2 g
- Tuk
- 10.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alle pere e gamberetti
50 min
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35min
Bicchierini cocco e menta
3 Std.
Riso rosso, asparagi bianchi e salmone
45min
Soba con cipollotti e anatra
2 Std. 20 Min
Risotto gamberi e carciofi
30min
Risotto con uva e gorgonzola
35min
Risotto alle erbe aromatiche
35min
Risotto al salmone con crema di porri
40min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35min
Risotto rosmarino e speck
25min