Kompatibilní verze
Gnocchi alla romana alla curcuma con gamberi al curry
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
Condimento
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di code di gambero fresche, sgusciate e pulite
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di curry in polvere
- 200 g di panna da cucina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2314 kJ / 553 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 32.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato
24h 45min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2 Std.
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Gnocchi alle ortiche
1h 10min
Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico
11 Std.
Mousse all'avocado
15 Min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50min
Gnocchi alla romana ai funghi
2 Std.
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45 Min