Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa alle prugne
- 50 g di mela acidula, sbucciata e a pezzi (1-2 cm)
- 90 g di prugne secche denocciolate a listarelle (1 cm)
- ½ cucchiaino di peperoncino piccante in polvere (volitelně)
- 30 g di zucchero di canna integrale
- 100 g di aceto di mele
- 250 g di acqua
- 20 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
Filetto di coniglio
- 2000 g di acqua
- 2 filetti di carne di coniglio
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2247 kJ / 537 kcal
- Protein
- 43.4 g
- Sacharidy
- 44.1 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato (per 2 persone)
5 Std. 35 Min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25 min
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1h 25min
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
1h
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h