Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa alle prugne
- 50 g di mela acidula, sbucciata e a pezzi (1-2 cm)
- 90 g di prugne secche denocciolate a listarelle (1 cm)
- ½ cucchiaino di peperoncino piccante in polvere (volitelně)
- 30 g di zucchero di canna integrale
- 100 g di aceto di mele
- 250 g di acqua
- 20 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
Filetto di coniglio
- 2000 g di acqua
- 2 filetti di carne di coniglio
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2247 kJ / 537 kcal
- Protein
- 43.4 g
- Sacharidy
- 44.1 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30 min
Seppie con i piselli
40min
Zuppa di pesce misto
40min
Sformato di baccalà
3h 30min
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6 Std. 25 Min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Brodetto ricco con crostoni
1u.
Brodetto di Fano
1u.
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1u.