Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Feta
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di liquore greco a base di anice (Ouzo)
- 30 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di fagioli alla paprika
25min
Salsa appetitosa
10min
Salsa di melanzane Bhurta
35min
Crema di formaggio all'aneto
10min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25min
Salsa belga
Žádné hodnocení
Tajine di pollo con miele e prugne
40min
Smoothie papaya, menta e peperoncino
10min
Bicchierini ai tre peperoni
55min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Agliata verde
15min