Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Feta
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di liquore greco a base di anice (Ouzo)
- 30 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocktail ai cachi
10 Min
Biscotti ai semi di papavero e lamponi
45min
Condimento balsamico ai mirtilli
10 Min
Salsa belga
Žádné hodnocení
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Salsa appetitosa
10 Min
Condimento all'arancia e curry
10 Min
Salsa alla reggiana
15min
Maionese al curry
15min
Tisana dissetante alle erbe
25 min
Crema di ricotta, Gouda ed erba cipollina
10 Min
Salsa ai capperi
10 Min