Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- Mehl zum Bearbeiten
- 10 g Öl
- 500 g Endiviensalat, in Stücken
- 20 g Balsamico, hell
- 10 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal
- 120 g Gorgonzola, in 6 Stücken
- 1 Ei, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2815 kJ / 678 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 33 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 592 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffeltarte mit Tomaten
1hod. 30min
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1hod. 30min
Gedeckte Waldpilz-Tarte
1h 45min
Brot-Lasagne
1h 45min
Obazda-Flammkuchen
1 Std. 50 Min
Chicoréesalat mit Süßkartoffel-Bärlauch-Dressing
45min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1hod. 10min
Spargel im Knusperteig mit zweierlei Dips
1hod. 10min
Low-Carb-Quiche mit Spargel
1 Std. 35 Min
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50min
Spargel-Lachs-Auflauf
1hod. 30min
Brokkoli-Auflauf mit körnigem Frischkäse
40min