Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- Mehl zum Bearbeiten
- 10 g Öl
- 500 g Endiviensalat, in Stücken
- 20 g Balsamico, hell
- 10 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal
- 120 g Gorgonzola, in 6 Stücken
- 1 Ei, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2815 kJ / 678 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 33 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 592 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Reibekuchen-Burger
35min
Pizza mit Äpfeln und Brie
1 Std. 50 Min
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1 Std. 30 Min
Blumenkohl-Galettes mit Rotkohl-Salat
45min
Vegetarische Calzoni
2h
Radieschen-Ziegenkäse-Creme
3 Std. 10 Min
Spargel im Knusperteig mit zweierlei Dips
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Rhabarber-Blechkuchen
2h
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2h 40min
Chicoréesalat mit Süßkartoffel-Bärlauch-Dressing
45min
Bärlauch-Schupfnudeln
1 Std. 20 Min
Ziegenkäse-Törtchen im Möhrenmantel
50min