Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- Mehl zum Bearbeiten
- 10 g Öl
- 500 g Endiviensalat, in Stücken
- 20 g Balsamico, hell
- 10 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal
- 120 g Gorgonzola, in 6 Stücken
- 1 Ei, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2815 kJ / 678 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 33 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 592 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1h 10min
Gefüllter Spaghetti-Kürbis
1h
Bärlauch-Schupfnudeln
1h 20min
Überbackener Fenchel
1h
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2j 40 menit
Camembert-Galettes
1u. 40min
Spargelauflauf
1h 30min
Bärlauchpalatschinken mit Zitronen-Ziegenkäse-Creme
45min
Kohlrabi-Spinat-Lasagne
1h 45min
Käse-Zwiebel-Tarte
1h 45min
Gefüllte Champignons
1h 20min
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50min