Kompatibilní verze
Crepioca com salteado de cogumelos brancos e cenoura
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g cenoura ralada
- 100 g beterraba cozida ralada
- 80 g pepino cortada em rodelas finas
- 40 g sumo de limão
- Pimenta q.b.
- 1 ½ c. chá de sal
- 6 ovos
- 6 claras de ovo
- 150 g farinha de tapioca
- 30 g azeite
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 300 g cogumelos brancos
- 15 g folhas de manjericão
- 50 g noz torrada picada
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1252.7 kJ / 299.4 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 726.4 mg
Alternativní recepty
Bolo de lentilhas com puré de batata-doce, aipo e brócolos
1h
Bolonhesa de frutos secos
35min
Miniquiches de legumes a vapor
40min
Tarte de espinafres, cogumelos e batata-doce
Žádné hodnocení
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3h 5min
Assado festivo de tofu e legumes da Anabela Jacinto
1h 30min
Probióticos para refeição colorida
35min
Salada de espinafres, grão-de-bico e couve-flor
40min
Pimento recheado com arroz e salsa
55min
Mini galetes de cogumelos
1h 45 min
Taça de grão-de-bico com molho de amendoim vegan
40min
Batido energético
10min