Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di seppioline, pulite
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di cetriolo, pelato e a tocchetti (2 cm)
- 100 g di polpa di avocado maturo, a dadini (2 cm)
- 20 g di scalogno
- 3 foglie di menta fresca, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olive nere denocciolate q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 15.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 Min
Bastoncini di merluzzo con salsa di pomodoro
50 Min
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Seppioline al vino bianco
25 Min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40min
Insalata di polpo e zucchine
1h
Insalata di polpo mediterranea
4 Std.
Insalata di seppioline con frutta secca
30 Min
Pesce spada agrumato
35 Min
Calamari cipolle e patate
50 Min
Insalata di calamari e pesche
40min