
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di seppioline pulite
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di cetriolo pelato e a tocchetti (2 cm)
- 100 g di polpa di avocado maturo, a dadini (2 cm)
- 20 g di scalogno
- 3 foglie di menta fresca lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olive nere denocciolate q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 227 kcal / 950 kJ
- Protein
- 19.4 g
- Tuk
- 15.4 g
- Sacharidy
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di seppioline con frutta secca
30min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1hod. 10min
Spiedini di polpo e patate
1hod. 30min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1hod.
Pesce spada al salmoriglio
5min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Burger di seppie
25min
Cheesecake cioccolato e salsa ai kiwi
7hod. 50min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Salmone al cartoccio
35min
Filetto di orata con peperoni
25min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min