Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 rametti di prezzemolo fresco, ,, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 di erba cipollina fresca
- 1 rametto di origano fresco
- 1 foglia di alloro fresco, lavata
- pepe rosa in grani (3 grani)
- pepe bianco in grani (3 grani)
- pepe nero in grani (1 grano)
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 140 g di carpaccio di filetto di manzo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2121 kJ / 507 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 42.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 Min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4h 10min
Tartare di pomodori e peperoni
15 Min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Insalata di pane fritto e melone giallo
25min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45 Min
Insalata di pollo con vinaigrette alla menta
1h
Vongole e cozze alla marinara
3h
Pomodori gratinati
1h 10min
Scampi alla busara
35min