Patate svedesi

Patate svedesi

3.7 16 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 porzioni

Suroviny

  • 4 patate con la buccia, lavate e asciugate (80 g l'una circa)
  • 120 - 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 3 - 4 rametti di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 1 rametto di origano fresco
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 800 g di acqua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 3 g
Kalorie 966.8 kJ / 231.4 kcal
Tuk 13.4 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 14.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...