Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 patate con la buccia, lavate e asciugate (80 g l'una circa)
- 120 - 150 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 3 - 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 rametto di origano fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- olio extravergine di oliva q.b.
- 800 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 966.8 kJ / 231.4 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1h
Insalata di patate all'australiana
1hod. 30min
Zuppa di latte
30min
Pollo al limone
50min
Pollo alle fragole
35min
Patate speziate
1h 15min
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10h
Blanquette di vitello
1hod. 30min
Pollo speziato al limone
40min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35 min
Patate novelle al burro e erbe
50min
Salsa di cipolle e mele
30min