
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 patate con la buccia, lavate e asciugate (80 g l'una circa)
- 120 - 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 3 - 4 rametti di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 rametto di origano fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- olio extravergine di oliva q.b.
- 800 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 231.4 kcal / 966.8 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 13.4 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
50min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Crema fredda di albicocche e caprino con prosciutto croccante
1hod. 20min
Insalata di pollo, fragole e fagiolini con glassa di balsamico
1hod.
Uovo nuvola con cavolfiori
50min
Mini tart tatin
3hod.
Patate con salsa allo yogurt
45min
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1hod. 10min
Patate novelle al burro e erbe
50min
Fagiolini in gremolada
30min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50min
Carote tiepide alla salvia
35min