Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 patate con la buccia, lavate e asciugate (80 g l'una circa)
- 120 - 150 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 3 - 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 rametto di origano fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- olio extravergine di oliva q.b.
- 800 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 966.8 kJ / 231.4 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cipolle al gratin
1h
Patate in salsa piccante
45 min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1h
Uova filanti
15min
Patate speziate
1 Std. 15 Min
Uova mimosa con sardine
35min
Asparagi alla parmigiana
50min
Torta salata con bucce di patate
2h 30min
Patate novelle ripiene
1h 5min
Patate novelle al burro e erbe
50min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min
Pasta gratinata
50min