Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Maltagliati
- 200 g di farina tipo 0 + q.b. per infarinare
- 5 foglie di salvia fresca
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 20 g di acqua
Salsa pomodori e mandorle
- 25 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 200 g di pomodorini ciliegia
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3778 kJ / 903 kcal
- Protein
- 44.4 g
- Sacharidy
- 92.3 g
- Tuk
- 39.6 g
- Vláknina
- 11.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al pomodoro e peperoni
30 min
Maltagliati in crema di carote e speck
40 min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50 min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40 min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1h 30min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 min