Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Maltagliati
- 200 g di farina tipo 0 + q.b. per infarinare
- 5 foglie di salvia fresca
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 20 g di acqua
Salsa pomodori e mandorle
- 25 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 200 g di pomodorini ciliegia
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3778 kJ / 903 kcal
- Protein
- 44.4 g
- Sacharidy
- 92.3 g
- Tuk
- 39.6 g
- Vláknina
- 11.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 Min
Pesto di ricotta e noci
10 min
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30 min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min
Girelle con pesto di noci
50min
Vermicelli di scammaro
30 min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35min
Gnocchi alle mandorle
1h 40 min
Cannelloni di fave
50min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50min
Pasta caprese
20min
Penne al sedano
30 min