Kompatibilní verze
Tortino estivo di farro, topinambur e mazzancolle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 mazzancolle, le code (vedi consigli)
- 1 cucchiaino di aneto secco + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di scalogno
- 250 g di topinambur, pelato e a fette sottili (peso netto)
- 300 g di panna fresca liquida
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 280 g di farro (cottura 15-20 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1942 kJ / 464 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Sacharidy
- 39.9 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Insalata cremosa di gamberi
35 Min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1h
Barchette agli asparagi e salmone
50 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Muffin salati salmone e aneto
50 Min
Sformatini low carb di ricotta alla curcuma e salmone
35 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min