Kompatibilní verze
Tortino estivo di farro, topinambur e mazzancolle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 mazzancolle, le code (vedi consigli)
- 1 cucchiaino di aneto secco + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di scalogno
- 250 g di topinambur, pelato e a fette sottili (peso netto)
- 300 g di panna fresca liquida
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 280 g di farro (cottura 15-20 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1942 kJ / 464 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Sacharidy
- 39.9 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1h
Blinis al pepe con crema di carciofi
1h
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3 Std.
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40min
Choux al merluzzo
1 godz. 40 min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1h
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8 Std.
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45 Min
Muffin al finocchietto selvatico e topinambur
50 min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Pudding di riso venere e mango
8 Std. 45 Min