Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 300 g di fave fresche, pulite (vedere consigli)
- 600 g di tonno fresco, in tranci
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 200 - 250 g di polpa di melone a pezzi (3-4 cm)
- 100 - 120 g di peperone verde, pulito e a pezzi (3-4 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 1 arancia, preferibilmente biologica, il succo spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 105 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di patate e carciofi
1 godz.
Fave in umido
1 godz.
Penne melanzane e menta
50min
Melanzane grigliate con emulsione e salsa allo yougurt
35min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40min
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45 min
Insalata di fave e pecorino
25min
Insalata di carciofi e fagioli
1h 5 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5 min
Zucca Acorn gratinata
2 godz.
Minestra di cavoletti con olio alla salvia
50min
Caponata alla catanese
1 godz.