Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 300 g di fave fresche, pulite (vedere consigli)
- 600 g di tonno fresco, in tranci
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 200 - 250 g di polpa di melone a pezzi (3-4 cm)
- 100 - 120 g di peperone verde, pulito e a pezzi (3-4 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 1 arancia, preferibilmente biologica, il succo spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 105 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagioli in umido
1h 30min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1 Std.
Fagioli alla veneta
1h 30min
Insalata di barbabietole e lenticchie
30 Min
Quiche sedano rapa e salmone
1ωρ. 25 λεπτ.
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45 Min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1h 40min
Pancotto con cime di rape
40 Min
Insalata messicana estiva
35min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Pancotto fave e zucca
6 Std. 30 Min