Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g minced meat (pork or chicken)
- 100 g caster sugar
-
½
tbsp honey
nebo ½ tbsp maltose syrup - 20 g Sichuan mala chilli powder, adjust to taste
- 40 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 50 g light soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- some cooking oil, to grease
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 177 kJ / 42 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 109 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sweet and sour pork ribs
40min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Pineapple Tarts
1h 30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Dou sha (red bean paste)
49sa 10 dk
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Char siew sauce
10 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 Std. 25 Min
Shallot Oil
25min
Homemade Fish Ball Soup
2h