Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g pork shoulder loin, cold
- 1 tsp salt
- 3 cm spring onions
- 3 garlic cloves
- 1 tsp caster sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g tapioca starch
- 60 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 800 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 226 kJ / 54 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 127 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
XO sauce
1 Std. 50 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Yam Rice
45min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1 Std. 10 Min