Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g pork shoulder loin, cold
- 1 tsp salt
- 3 cm spring onions
- 3 garlic cloves
- 1 tsp caster sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g tapioca starch
- 60 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 800 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 226 kJ / 54 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 127 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Lemon Chicken
25 min
Braised pork belly
55 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Authentic Meat Floss
1h 40 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Shallot Oil
25 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min