Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g pork belly, with skin, cut in thin slices (0.3 cm)
- 10 g light soy sauce
- 10 g oyster sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- 1 pinch white pepper powder
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp sesame oil
- 1 tsp Chinese rose essence wine (mei gu lu)
- 1 tsp cornflour (starch)
- ¼ tsp five-spice powder
-
1
tbsp ginger juice (see tips)
nebo ¼ tsp baking soda - 1 dried lotus leaf, soaked in hot water to soften (see tips)
- 10 g fresh ginger, shredded
- 20 - 24 fresh lychee, peeled, pitted
- 700 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1669.4 kJ / 399 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 5.1 g
- Tuk
- 37.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pineapple Pork Ribs
1h 10 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Spring onion pork ribs
1 Std.
Sweet and sour pork ribs
40 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3u. 10min
Salted Chicken
5h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.