Zařízení & příslušenství
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
6 portions
Suroviny
-
pork belly, with skin cut in thin slices (0.3 cm)400 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce10 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
sesame oil½ tsp
-
Chinese rose essence wine (mei gu lu)1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
five-spice powder¼ tsp
-
¼ tsp baking sodaginger juice (see tips)1 tbsp
-
dried lotus leaf soaked in hot water to soften (see tips)1
-
fresh ginger shredded10 g
-
fresh lychee peeled, pitted20 - 24
-
water700 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
7.1 g
Kalorie
1669.4 kJ /
399 kcal
Tuk
37.7 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
5.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Oriental Pork Dishes
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Braised pork belly
55min.
Mapo tofu
15min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.
Salted Vegetables Duck Soup
2hod. 5min.
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min.
Salted Chicken
5hod. 10min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1hod. 50min.
Rice Wine Chicken
30min.
Teochew Seafood Porridge
45min.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min.
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2hod. 25min.